enka sut

Adres
Hacı Yusuf Mescit Mahallesi Pazarcık Sokak No:1 Karatay | Konya | Türkiye
Konya / Turkiye
Yetkili Kişi
Naimullah Karimi
Telefon
+90 332 355 23
Email
Etiketler whey powder - sweet whey powder - milk powder - cheese powder - peyniraltı suyu tozu


enka sut

Tanıtım

Şirketimiz, uzun yıllar boyu süt sektörü tecrübesine sahip Nihat AKPINAR'ın girişimleri ile ?Enka Süt ve Gıda Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.? adı altında 1985 yılında Beyaz Peynir üretimi ile faaliyetine başlamıştır. Bugün 10.000 m2 kapalı alana sahip modern tesislerinde kalifiye personeli ile günlük 600 ton süt işleme kapasitesine sahip olan Enka Süt müşterilerimizden gelen talep ve istekler doğrultusunda ürün portföyünü ve işleme kapasitesini her geçen gün artırmaktadır. Üretiminde dünya teknolojisini kullanan Enka Süt, bütün mamullerini hijyenik altyapıya sahip olan tesislerinde, HACCP normlarına uygun olarak oluşturduğu temizlik ve dezenfeksiyon kuralları çerçevesinde çalışarak, sağlıklı ortamlarda el değmeden üretmekte ve üretimin her kritik noktasını olası tehlikelerin önlenmesi için kontrol altında tutmaktadır. Ürün kalitesini her şeyin üstünde tutan Enka Süt, Kalite Politikasını "müşterilerimizin istek ve beklentilerinin ötesinde memnuniyetini sağlamak, kalite yönetim sistemimizin etkinliliğini sürekli iyileştirerek kuruluşumuzun büyümesini ve gelişmesini sürekli kılmak, sektörümüzde önde gelen kuruluşlardan biri olmak" olarak belirlemiştir.

Açıklama

enka sut Konya merkezli bir firmadır. Süt ve Süt Ürünleri sektöründe hizmet vermektedir.

enka sut firması firma rehberimize 08.10.2016 tarihinde üye olmuştur. enka sut firmasının kendisine ait bir websitesi de bulunmaktadır. Dilerseniz bu sayfadaki iletişim bölümünden yada http://www.enkasut.com adresinden enka sut ile iletişime geçebilirsiniz.

Firma konum olarak Hacı Yusuf Mescit Mahallesi Pazarcık Sokak No:1 Karatay | Konya | Türkiye Konya/Turkiye adresinde faaliyet göstermektedir. enka sut ayrıca whey powder, sweet whey powder, milk powder, cheese powder ve peyniraltı suyu tozu alanlarında da hizmet vermektedir. http://b2b.gen.tr/business/enka-sut adresi enka sut firmasının firma rehberimiz üzerindeki kalıcı adresidir. Tüm paylaşımlarınızı bu adres ile yapabilirsiniz. Şirketin firma rehberimize kayıtlı olan logosonun büyük haline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.