Ge-tech Hırsız Alarm Sistemleri

Adres
Piri Mehmet Paşa Cd. Ekrem Özer SK. No:3 Silivri/İST 34570
İstanbul / Turkiye
Yetkili Kişi
Ünsal Menkis
Telefon
0212 727 07 24
Email
Etiketler google - silivri - hırsız alarm sistemleri - hırsız - security alarm


Ge-tech Hırsız Alarm Sistemleri

Tanıtım

Konut ve şirketlerde beklenmeyen tehditlere karşı; hırsızlık, su baskını, doğal gaz kaçağı vb. durumlar için kullanılan hırsız alarm sistemleri yaşam ve çalışma alanlarındaki can ve mal güvenliğinin maksimum düzeyde korunmasını sağlamaktadır.

Açıklama

Ge-tech Hırsız Alarm Sistemleri İstanbul firmaları arasında yer alan bir Elektrik ve Elektronik şirketidir. Elektrik ve Elektronik sektöründe hizmet vermektedir.

Ge-tech Hırsız Alarm Sistemleri şirketi firma rehberimize 29.04.2017 tarihinde Ünsal Menkis trafından kayıt edilmiştir. Ge-tech Hırsız Alarm Sistemleri firmasının kendisine ait bir websitesi de bulunmaktadır. Dilerseniz bu sayfadaki iletişim bölümünden yada http://www.generalelektronik.com.tr/ adresinden Ge-tech Hırsız Alarm Sistemleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Yazışmalarınız için Piri Mehmet Paşa Cd. Ekrem Özer SK. No:3 Silivri/İST 34570 İstanbul/Turkiye adresini kullanabilirsiniz. Ge-tech Hırsız Alarm Sistemleri ayrıca google, silivri, hırsız alarm sistemleri, hırsız ve security alarm alanlarında da hizmet vermektedir. Ge-tech Hırsız Alarm Sistemleri firmasını Facebook, Twitter gibi platformlarda bu kalıcı bağlantı ile paylaşabilirsiniz http://b2b.gen.tr/business/ge-tech-hirsiz-alarm-sistemleri Firma logosonun büyük haline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.