MSG GİYİM TEKSTİL SAN.TİC.A.Ş.

Adres
Minareli Çavuş Mah. Mete Sok. No:28 Nilüfer
Bursa / Turkiye
Yetkili Kişi
Sonay Kayrak
Telefon
02242413030
Fax
02242413031
Email
Etiketler tekstil - ihracat - üretim - tracking pantolon



MSG GİYİM TEKSTİL SAN.TİC.A.Ş.

Tanıtım

Avrupa Standartlarında Üretim Yapan Konfeksiyon Fabrikamıza Düz Makınacılar, Overlokçular ,Çift İğneciler ,Fileto kemer köprü Otomatçıları ,Ayakçılar , Son Ütücüler, Personelci ve Planlamacı Çalışma Arkadaşları Aramaktayız.

Açıklama

MSG GİYİM TEKSTİL SAN.TİC.A.Ş. Bursa firmaları arasında yer alan bir Tekstil İmalatçıları şirketidir. MSG GİYİM TEKSTİL SAN.TİC.A.Ş. faaliyetlerine Tekstil İmalatçıları sektöründe devam etmektedir.

MSG GİYİM TEKSTİL SAN.TİC.A.Ş. şirketinin rehberimize ilk kayıt tarihi 29.04.2017 şeklindedir ve firma yetkililerinden Sonay Kayrak trafından rehberimize eklenmiştir.

Firma konum olarak Minareli Çavuş Mah. Mete Sok. No:28 Nilüfer Bursa/Turkiye adresinde faaliyet göstermektedir. MSG GİYİM TEKSTİL SAN.TİC.A.Ş. Tekstil İmalatçıları sektörünün yanı sıra tekstil, ihracat, üretim ve tracking pantolon alanlarında da faaliyetlerini sürdürmektedir. İletişim tabından MSG GİYİM TEKSTİL SAN.TİC.A.Ş. firmasını haritada görüntüleyebilirsiniz. Google haritalar üzerinde görüntülemek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz. MSG GİYİM TEKSTİL SAN.TİC.A.Ş. firmasını Facebook, Twitter gibi platformlarda bu kalıcı bağlantı ile paylaşabilirsiniz http://b2b.gen.tr/business/msg-giyim-tekstil-santicas Şirketin firma rehberimize kayıtlı olan logosonun büyük haline bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.