VEGA AKUSTİK DANIŞMANLIK

Adres
Eyupsultan Mh. İpekyolu Cd. Emsal Sk. No:2 Sancaktepe/İstanbul
İstanbul / Turkiye
Yetkili Kişi
İsa KOÇYİĞİT
Telefon
02163118342
Fax
VEGA AKUSTİK D
Email
Etiketler ses yalıtımı


VEGA AKUSTİK DANIŞMANLIK

Tanıtım

Hakkımızda          Vega Akustik olarak 5 yıl önce yola çıktığımız ses yalıtımında yeni teknolojileri takip ederek Türkiyede ve Dünyanın heryerinde uygulama yöntemleri ile bir araya getirerek siz değerli müşterilerimize hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız.  Hizmetlerimiz          Firmamız ses yalıtım, titreşim yalıtım, akustik yalıtım ürünlerinin Mimari projeye özel satışını, ithalatını, ihracatını ve üretimini yapmaktadır. Projere detayların da teknik ekibimiz ile analizini ve Süpervizörlüğünü yaparak doğru yöntem ve uygulamalar ile yönlendirerek doğru sonuçların elde edilmesinın destekcisiyiz. Hizmet verdiğimiz alanlar; Oteller, Hastaneler, Restaurantlar, Ses kayıt stüdyoları, Jeneratör odaları, Klima santralleri, Sinema salonları, Konferans salonları ve Fabrikalarda  ses ile ilgili problemlerin olduğu bir çok alanda hizmet vermekteyiz.

Açıklama

VEGA AKUSTİK DANIŞMANLIK İstanbul merkezli bir firmadır. VEGA AKUSTİK DANIŞMANLIK faaliyetlerine İnşaat Malzemeleri sektöründe devam etmektedir.

VEGA AKUSTİK DANIŞMANLIK firması firma rehberimize 19.10.2017 tarihinde üye olmuştur. VEGA AKUSTİK DANIŞMANLIK firmasının kendisine ait bir websitesi de bulunmaktadır. Dilerseniz bu sayfadaki iletişim bölümünden yada https://www.vegaakustik.com adresinden VEGA AKUSTİK DANIŞMANLIK ile iletişime geçebilirsiniz.

Yazışmalarınız için Eyupsultan Mh. İpekyolu Cd. Emsal Sk. No:2 Sancaktepe/İstanbul İstanbul/Turkiye adresini kullanabilirsiniz. VEGA AKUSTİK DANIŞMANLIK İnşaat Malzemeleri sektörünün yanı sıra s e s y a l